Bili ste udeleženi v nesreči, utrpeli ste škodo in želite izvedeti ali ste upravičeni do odškodnine in ali se vam izplača zahtevati odškodnino?

 

Pustite, da vam svetujemo. S pomočjo našega enostavnega vprašalnika nam na hitro predstavite vaš primer, mi nato brezplačno in nezavezujoče podamo oceno vaših možnosti za uspeh.

 

Ne glede na to, ali se boste nato odločili za nas in nam zaupali svoj primer ali ne, naš cilj je, da vam zagotovimo najboljšo strokovno storitev.

Postopek

1.

Izpolnite obrazec ali nam samo pustite sporočilo

2.

Pregledamo posredovane podatke ter podamo osnovne informacije

3.

Zaupate nam primer in mi poskrbimo za vse ostalo

4.

Ažurno vas obveščamo o stanju vašega primera

posvet

Začetni posvet

Naša prva ocena je za vas brezplačna in nezavezujoča, ki služi kot usmeritev in pomoč pri vaši odločitvi. V tej zgodnji fazi ne moremo podati podrobnih informacij o vašem primeru ali možnostih za uspeh, ker še vedno ne poznamo konkretnih podrobnosti primera. Kljub temu boste prejeli podatke, ki temeljijo na podlagi naših izkušenj in uspehov glede splošnega poteka postopka. Nato lahko v miru odločite, ali nam zaupate vaš primer.

primer

Vaš primer

V kolikor se odločite za nas in nam predate vaš primer, vam bomo pomagali z vsem našim strokovnim znanjem skupine izkušenih pravnikov, ki so specializirani za odškodninsko pravo. Delamo po načelu več glav več ve, zato bo vedno za vaš primer pristojnih več strokovnjakov. Pomembno: naše načelo vam ne povzroči dodatnih stroškov.

 

V kolikor nam boste zaupali vaš primer, vam bomo posredovali povezavo do spletne strani, kjer boste našli podrobnejši vprašalnik glede vaše nezgode, kamor boste lahko priložili tudi vso dokumentacijo. Izpolnjen vprašalnik bo naši ekipi omogočil hitro in učinkovito obdelavo vašega primera ter odpremo odškodninskega zahtevka, saj se tako vsi skupaj izognemo nepotrebnim dodatnim vprašanjem.

vprasanje

Kdaj vam pripada odškodnina

  • Odškodnina vam pripada, če ste bili po tuji krivdi poškodovani v prometni nesreči.
  • Odškodnina vam pripada, če ste bili kot sopotnik poškodovani v prometni nesreči.
  • Odškodnina vam pripada, če ste bili udeleženi in poškodovani kot pešec, kolesar ali motorist.
  • Odškodnina vam pripada, če je nesrečo povzročilo neznano vozilo.
  • Odškodnina vam pripada, če ste bili poškodovani v prometni nesreči in ste krivi vi.
  • Odškodnina pa vam pripada tudi kadar ste se poškodovali v nesreči, ki jo je povzročil tujec.
mail

Komunikacija

Z vami najraje komuniciramo preko elektronske pošte. To služi transparentnosti in vam omogoča, da nas kontaktirate kadarkoli. Da stopite v stik z nami, lahko uporabite naš kontaktni obrazec (dostopen tukaj [link do zavihka kontakt]). V kolikor se bo pojavila potreba po telefonskem klicu vas bo nekdo od naših pravnih strokovnjakov poklical.

Oglasite se nam